Satulansovitus
 

Satula-auton kotikäynti eli sovitus tallikäyntinä 85 €/ hevonen + matkat (jaetaan päivän asiakkaiden kesken).

Sisältää: Hevosen satulatarpeen kartoitus ja selän mittaus, uusien satuloiden sovitus ja koeratsastus, varaa aikaa noin 1-1,5 tuntia. Asiakas voi ottaa kohtuullisesti myös omia satuloitaan mukaan sovitukseen. Hevosen selästä otetaan mittoja ja piirretään kaaria selän muodosta, nämä tiedot arkistoidaan n. 2 vuotta.  Sovitusmaksu hyvitetään, mikäli asiakas ostaa uuden satulan ilman vaihtosatulaa sovittajan valikoimasta (ei koske käytettyjä eikä välityssatuloita, näiden kohdalla maksu sovitaan tapauskohtaisesti). 

Satulan tarkistus tallikäyntinä 60 € + matkat.

Sisältää: Hevosen selän mittaus ja kartoitus, oman satulan/satuloiden sopivuuden tarkistus ja toppaustarpeen / mahdollisuuden arvionti. Hevosen selästä otetaan mittoja ja piirretään kaaria selän muodosta, nämä tiedot arkistoidaan n. 2 vuotta.

Matkakorvaus 0,70 € /ajettu kilometri, jaetaan ko. päivän asiakkaiden kesken.

Asiakkaat ovat myös tervetulleita kotitallillemme Karkkilaan, Ylimmäistentie 116, 03710 Uusitalo. Täällä sovitus koeratsastuksineen onnistuu ympäri vuoden, tallilla on iso kenttä ja maneesi. Sovitus Karkkilassa kotitallillamme 50 €, toppaustarkistus 20 €, ei matkaveloitusta. Myös viikonloppuaikoja. (Sovitushinnasta hyvitys, jos asiakas ostaa satulan valikoimastani)

Asiakkaat ovat myös sovitusti arkisin tervetulleita Hipposport-liikkeeseen Espooseen, Kilonkartanontie 2. Satulastudiossa on mahdollista sovittaa satulaa suuresta valikoimasta, koeratsastus suoritetaan kentällä tai maneesissa. Sovitus Hipposportissa 85 €, tarkistus 60 €, ei matkaveloitusta.

Hinnat sisältävät alv:n 24%.

 

©2015 Satulaseppä Tiina Suni - suntuubi.com